mr. Lisa Blankestijn

Lisa Blankestijn

Lawyer at Rotshuizen Geense Advocaten

Expertise

Lisa is kort na het afronden van haar studie rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen gaan werken bij Rotshuizen Geense Advocaten. Zij is voornamelijk werkzaam in de overheids-, zorg- en onderwijssector. Hierbij staat Lisa met name gemeenten, zorginstellingen en onderwijsinstellingen bij.

Voordat Lisa werkzaam was bij Rotshuizen Geense Advocaten heeft zij in het kader van de Togamaster met de specialisatie Staats- en Bestuursrecht een lange stage gelopen bij de Rechtbank Noord-Nederland, sector bestuursrecht. Verder heeft zij korte stages gelopen bij een advocatenkantoor en het Openbaar Ministerie. Lisa is hiervoor ook al werkzaam geweest in de overheidspraktijk bij een ander advocatenkantoor in het Noorden van het land. Hierdoor heeft zij al veel kennis en ervaring opgedaan binnen haar specialisatie.

Lisa is analytisch, enthousiast en kan zaken bekijken vanuit verschillende perspectieven. Dit is van groot belang binnen het bestuursrecht, waar niet enkel vanuit een juridisch perspectief naar een zaak gekeken moet worden.

Opleidingen

  • Togamaster Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (specialisatie staats- en bestuursrecht)
  • Beëdigd als advocaat in 2021

Nevenfuncties/Lidmaatschappen

  • Lid van de Commissie bezwaarschriften van de gemeente Westerveld
  • Lid van de VAR (Vereniging voor bestuursrecht)

Lawyers and jurists

All lawyers and jurists

This website uses cookies OK