Commerciële (ver)huur

Het huurrecht kenmerkt zich door een sterke standaardisatie van huurovereenkomsten. Of het nu gaat om de huur van een woning of een bedrijfspand. Voor het huurrecht geldt dat het wettelijk kader veelal uit dwingend recht bestaat. Het is soms dan ook de vraag of de standaardovereenkomsten wel altijd voldoen aan de wet. Bovendien voorzien de standaardovereenkomsten niet altijd in uw behoefte als huurder of verhuurder. Maatwerk is dan geboden.

De advocaten van Rotshuizen Geense Advocaten weten de weg in de (standaard)overeenkomsten en regelgeving. Zij hebben ruime ervaring met het bijstaan van onder andere commerciële verhuurders, woningcorporaties en huurders. Zij kunnen u zodoende optimaal adviseren. Uiteraard zorgen zij er dan ook voor dat een passende huurovereenkomst voor uw situatie wordt opgesteld.

Niet alleen bij het aangaan van een huurovereenkomst kan advies gewenst zijn, ook na het sluiten van een huurovereenkomst kunnen zich situaties voordoen waarbij de advocaten van Rotshuizen Geens Advocaten u kunnen adviseren. Als verhuurder kunt u er tegenaan lopen dat de huur niet of niet tijdig wordt betaald, dat de huurder overlast veroorzaakt voor de omgeving of niet wil meewerken aan onderhoud. Dit zijn allemaal situaties waar wij ervaring mee hebben.

Lawyers commerciële (ver)huur

Theme

Lawyers commerciële (ver)huur

All lawyers and jurists

Construction and real estate Government and education Healthcare and welfare Culture and nature Entrepreneurship Bankruptcy and insolvency IT-recht Labour law Mediation Inheritance Law International business
This website uses cookies OK